Άλλα οκτώ υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε κεφαλοχώρια στα νησιά του Βορείου Αιγαίου φαίνεται ότι κλείνουν σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όπως προκύπτει από εσωτερική οδηγία της διοίκησης στους εργαζόμενους και προκαλούν την αντίδραση των νησιωτών.
Σύμφωνα με τον επικείμενο σχεδιασμό κλείνουν στη Λέσβο τα υποκαταστήματα Αγιάσου και Πλωμαρίου του δήμου Μυτιλήνης , Ερεσού Μολύβου και Μανταμάδου του δήμου Δυτικής Λέσβου. Ακόμα το υποκατάστημα Μούδρου στη Λήμνο, Καλαμωτής στη Χίο και Ραχών στην Ικαρία.
Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα απέστειλε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, επιστολή προς τη διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων σχετικά με την αναστολή/διακοπή λειτουργίας του ταχυδρομικού καταστήματος στη Δημοτική Κοινότητα Μούδρου. Η Δήμαρχος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου για την αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη απόφαση και ζητά την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση των ΕΛΤΑ απέστειλε και ο δήμαρχος Ικαρίας Φανούρης Καρούτσος για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Ραχών.
Αντίδραση και από τον Βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ , Λέσβιο στην καταγωγή Παναγιώτη Δουδωνή αλλά και από τον βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Παρασκεαιδη που με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν την απόφαση αυτή και ενημερώνουν ότι «το ΠΑΣΟΚ, προχωρά σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, σε συνεργασία με τον Τομεάρχη του κόμματος, Απόστολο Πάνα,όπου θα καταθέσουν επίκαιρη ερώτηση για το θέμα ζητώντας αναστολή της απόφασης.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Αναστολή δρομολογίων του “ΑΙΟΛΙΣ” σε αναμονή της έγκρισης συνέχισης τους
- Θ. Κοντογεώργης από Μυτιλήνη: Σε πλήρη εξέλιξη όλα τα σημαντικά έργα και οι πολιτικές μας σε Μυτιλήνη, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
- Ηράκλειο: 6 συλλήψεις για την επίθεση στον Μάκη Βορίδη – Δείτε τι βρέθηκε στην κατάληψη του κτιρίου «Ευαγγελισμός»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.


